DAJ TO NA P.O.BOZK!

07.02.2012 Prešov

14. februára, v deň všetkých zamilovaných, organizuje Mesto Prešov v spolupráci s Rádiom Prešov 91,4 a Prešovskou univerzitou pre všetkých Prešovčanov už 5. ročník podujatia PREŠOV - LÁSKA MOJA. Poznačte si v kalendári tento deň a príďte na pešiu zónu, pred MsÚ, Hlavná 73, o 15.00 h prejaviť lásku v takej podobe, aká je Vám najvzácnejšia a vytvorme spoločne nový rekord!

K tomuto dňu v našom meste bude patriť už tradične dvojmetrová torta, určená všetkým, ktorí sa zúčastnia podujatia a deň sv. Valentína strávia spoločne, na pešej zóne. Zaľúbenci si počas programu, v ktorom vystúpia Tomáš Buranovský či Heľenine oči, budú môcť dať bozk či prejaviť vyznanie pri valentínskom srdci, ktoré sa rozsvieti vo chvíli vstupu do jeho priestoru. Jeho šírka je 3,52 m a výška 3,2 m a osadené bude už v podvečer 13.2. pred budovou MsÚ. Pri svietiacom paneli v tvare srdca, s otvorom uprostred, sa tak zamilované dvojice budú môcť fotografovať či sľubovať si lásku na večnosť.

Prešovčania bez rozdielu veku sa tiež môžu zúčastniť súťaže v ankete Rádia Prešov o najkreatívnejšie vyznanie mestu. Novinkou v ankete bude aj súťaž o najkrajšie a najoriginálnejšie vyznanie lásky zamilovaných párov. Svoje vyznania môžete do 13.2.2012 zasielať na spravy@radiopresov.sk alebo maria.pervanova@presov.sk. Pre víťazov ankety sú pripravené lákavé ceny.

Na podujatí nebudú chýbať ani objatia z lásky a ďalšie aktivity, ktoré Vám určite spríjemnia aj tohtoročný valentínsky deň. Na účastníkov čaká množstvo prekvapení či sladký drink.

Okrem toho sa Prešovčania pokúsia o REKORD s názvom P.O. BOZK s Rádiom Prešov. Pokúsime sa o slovenský rekord v synchronizovanom bozku v náručí. Cieľom je zhromaždiť čo najviac zamilovaných párov, z ktorých partner vezme do náručia blízku osobu a pobozkajú sa. Prvých 300 párov získa sladký darček od McDonald´s Prešov, registrácia bude prebiehať od 15.00, z účastníkov rekordu vyžrebujeme výhercov atraktívnych cien. Lásku však môžu prejaviť naozaj všetci, napríklad aj mamy svojim deťom, či opačne. Celým prešovským valentínskym popoludním nás budú sprevádzať známe tváre a hlasy Rádia Prešov Peter Oborník a Ivana Fedorová.

Pričiňme sa spoločne o to, aby bol Prešov opäť raz výnimočným! Príďte 14.2.2012 na Hlavnú ulicu, zúčastnite sa akcie Prešov - Láska moja a pokusu o nový slovenský rekord!

Zapoj sa a vyhraj!
Romantický zájazd s EZOTOUROM pre dvoch,
Wellness v Hoteli Plejsy,
Vstup do Aquacity Poprad,
Valentínsku masáž s LUXURY STUDIOM,
Večeru pre dvoch v kúpeľoch Išľa
A ďalšie skvelé ceny!

Daj to na P.O.Bozk!

* odporúčaný vek pre účastníkov rekordu je od 15 rokov, registrácia bude prebiehať od 15.00 h

V. Kmetóny Gazdová
 

Vyberte región

mark